Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jahodová pena

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Jahodova pena.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.gastronom.ru
  • Kusov: 1
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 2 bielky
  • 70 g práškového cukru
  • 250 g jahôd
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Z bielkov vyšľaháme sneh. Keď sa objaví pena, po častiach pridávajte cukor, zakaždým dobre premiešajte šľahačom.

2. Krok

V hrnci priveďte vodu do varu. v miske nad vodným kúpeľom šľaháme bielka do tuha.. asi 5 minút. Bielká nám pred očami zhustnú.

3. Krok

Jahody rozmixujeme a pridáme k bielkovej pene.. Náš dezert je hotový... len ho nadekorujeme do misiek a prizdobíme podľa chuti.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

2467 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.