Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Jahodové pokušenie aj pre vegetariánov

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
P_O
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 0min

reklama:

Suroviny

  • 1/2 šálky mandlí
  • 1/2 šálky datlí
  • štipka soli
  • 1,5 šálky kešu orechov
  • 1,5 citróna
  • 2 lyžice medu
  • 1 šálka jahôd
  • 1/2 šálky kokosového mlieka
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Mandle a ďatle rozmixujeme so soľou v mixéri a na dno formy ,v ktorej sa bude robiť koláčik.

2. Krok

Namočíme si vopred do vody studenej kešu orechy na pár hodín.Potom ich dáme do mixéra spolu s citrónovou šťavou,medom a kokosovým mliekom.Dobre zmixujeme na hladkú smotanu.2/3 krému vylejeme na korpus a do ostatného pridáme jahody a rozmixujeme tiež a vylejeme na bielu vrstvu.

3. Krok

Dáme na pár hodín do mrazáku.Hodinu pred podávaním vyberieme koláč z mraziaku a presunieme do chladničky.Potom krájame ostrým nožom a podávame s čerstvým ovocím.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

4157 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.