Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jahodový džem s čiernym korením

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Jahodovy dzem s ciernym korenim.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 45min
reklama:

Suroviny

  • 1 kg jahôd
  • 1 vanilkový cukor
  • 5 ks celého čierneho korenia
  • 800 g cukru
  • 2 lyžičky citrónovej šťavy
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Jahody roztrieďte, opláchnite a osušte. Odstráňte chvosty a vložte do hrnca. Potom ich zasypeme cukrom, vanilkovým cukrom a necháme 6 hodín, aby jahody pustili šťavu.

2. Krok

K jahodám pridáme citrónovú šťavu a drvené čierne korenie. (rozdrvíme ho v mažiariku.. )

3. Krok

Všetko priveďte do varu a varte 20 minút, pričom zbierajte penu. Odstavte a nechajte džem odstáť 30 minút.

4. Krok

Hotový džem nalejte do suchých čistých pohárov. Necháme ho úplne vychladnúť a uzatvoríme.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

301 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.