- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- dezert
- Jahody Raffaello v bielej čokoláde
Jahody Raffaello v bielej čokoláde

- Kusov: 30
- Porcií: 10
- Čas Prípravy: 20min
- Varenie: 0min
- Hotové Za: 20min
Suroviny
- 300 g jahôd
- 100 g kokosových vločiek
- 100 g tvarohu
- 100 g bielej čokolády
- 50 g jahodového jogurtu
Postup prípravy
1. Krok
Rozlámte čokoládu na kúsky a roztopte ju v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli. Rozpustenú čokoládu nechajte mierne vychladnúť.
2. Krok
Do bielej čokoládovej hmoty pridajte jahodový jogurt a všetko dôkladne premiešajte. Rozdeľte hmotu na dve rovnaké časti, pričom polovicu nalejte do inej nádoby.
3. Krok
Do jednej časti jogurtovo-čokoládovej zmesi pridajte mäkký tvaroh. Výslednú zmes vložte do chladničky na približne 20 – 30 minút. Kým čokoláda chladne a mierne nezhustne, pripravte si jahody: bobule umyte, osušte a odstráňte stopky.
4. Krok
Jahody ponorte do vychladnutej jogurtovo-čokoládovej zmesi. Teraz obaľte jahody v kokosových vločkách. Nechajte zatuhnúť a potom ich obaľujte v tvarohovej čokoláde.. nakoniec zas v strúhanom kokose . Hotové dajte do chladničky zatuhnúť.
Priemerné hodnotenie receptu
(0 / 5)
0 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
8 videní