Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jarné rizoto s medvedím cesnakom

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Jarne rizotto.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.gutekueche.at
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 5min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 35min
reklama:

Suroviny

  • 2 viazaničky medvedieho cesnaku (160 g)
  • 2 lyžice masla
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 3 lyžice nastrúhaného parmezánu
  • 250 g ryže guľatej Mánya vhodnej na rizoto
  • soľ a mleté čierne korenie
  • 750 ml vývaru
  • 200 ml bieleho vína
  • 1 cibuľa
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Medvedí cesnak opláchneme , necháme ho stiecť a nakrájame ho na malé kúsky..

2. Krok

Cibuľu ošúpeme na jemno nakrájame..Opečieme ju na panvici s trochou oleja..Pridáme potom ryžu guľatu Mánya ..Jemne osmažíme a podlejeme vínom..Potom za stáleho miešania podlievame vínom, a varíme do mäkka..Asi 25 minút.

3. Krok

Nakoniec do rizota primiešame maslo, cesnak a parmezán..Dochutíme soľou a korením..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

714 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.