Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Jednoduché kapustové fliačky

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Jednoduche kapustove fliacky.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.mindmegette.hu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 0,5 kg fliačkov
  • 0,5 lyžičky soli
  • 1 hlávka kapusty
  • olej
  • 1 cibuľa
  • soľ a mleté čierne korenie
  • 2 lyžice cukru
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale..

2. Krok

Vonkajšie listy hlávkovej kapusty odtrhneme a potom ju rozrežeme na štyri časti. Nakrájame na jemne rezance .. Osolíme, dobre premiešame a necháme 15-20 minút odstáť, potom vyžmýkame.

3. Krok

Vo väčšom hrnci rozohrejeme olej. Najskôr si na oleji skaramelizujeme cukor , potom pridáme nakrájanú cibuľu a nakoniec kapustu.. Pridajte soľ podľa chuti, korenie a cukor. Podusíme do mäkka.. Podľa potreby podlievame trochou vody..

4. Krok

Potom dáme kapustu na uvarené cestoviny a premiešame..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

718 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.