Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Jednoduchý jahodovo mandľový koláč

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Jednoduchy jahodovo mandlovy kolac.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
csakapuffin.hu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 150 g mäkkého masla
  • 1 vajce
  • 80 - 100 g práškového cukru
  • 120 g mletých mandlí
  • 1 lyžička mletej škorice
  • 1 lyžička prášku do pečiva
  • 350 g jahôd
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Predhrejeme si rúru na 180°C.Pripravíme si formu 18 cm priemer.Dno si vystelieme papierom na pečenie.

2. Krok

jahody umyjeme a poprekrajujeme.

3. Krok

Vyšľaháme vajce s cukrom , pridáme mäkké maslo ..Potom vmiešame suché prísady a vymiesime cesto..Na dno formy dáme polovicu cesta a utlačíme ho..Poukladáme polovicu jahôd a dáme druhú polovicu cesta a na vrch poukladáme zvyšné jahody..

4. Krok

Formy vložíme do vyhriatej rúry a pečieme 30 - 40 minút..Skontrólujeme prepečenosť špáradlom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(1 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

672 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.