Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Jednoduchý jahodový koláč

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
087 (2)
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 35min
  • Hotové Za: 0min

Najradšej pečiem koláče s ovocím, sú svieže a voňavé. Môžete dať ľubovoľné a svoje obľúbené ovocie.

http://ywettrecepty.blogspot.sk/2013/05/jednoduchy-jahodovy-kolac.html

reklama:

Suroviny

  • 1vajce
  • 70g cukor hnedý trstinový
  • 1/2 cukor vanilkový
  • 1/2 prášok do pečiva
  • 250g smotana kyslá
  • 110g múka polohrubá
  • 1PL kakao
  • jahody (ja som dala mrazené)
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vyšľaháme celé vajce s kryštálovým a vanilkovým cukrom. Pridáme kyslú smotanu a múku rozmiešanú s kypriacim práškom do pečiva a kakao.

2. Krok

Premiešame a cesto dáme do olejom vymastenej okrúhlej formy, použila som formu s priemerom 24cm. Pridáme jahody. Cesto dáme do vyhriatej rúry a pečieme (pri plynovej, tretí stupeň) tých 40 minút (skúšame potom špajdlou, ak sa cesto neprilepí, je upečené) Necháme dobre vychladnúť.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.2 / 5)

12 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

40047 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.