Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ježkovia

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Ježkovia
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 40
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 100 g práškového cukru
  • 300 g hladkej múky
  • 200 g masla
  • 1 vanilkový cukor
  • 100 g mletých lieskových orieškov
  • 1 vajce
  • na ozdobu:
  • 150 g čokolády
  • 50 g strúhaného kokosu
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Zo surovín pripravte cesto , ktoré dáte odpočinúť na 30 minút do chladničky..Potom z cesta tvarujte slzičky a ukladajte ich na plech vyložený papierom na pečenie.

2. Krok

Ježkov pečieme vo vyhriatej rúre pri 175°C 15 až 20 minút.

3. Krok

Ježkov pri zdobení namáčame do čokolády guľatou stranou a potom ich posypeme kokosom.Oči a ňufáčik urobíme tiež z čokolády.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1219 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.