Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Ježkovia

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Ježkovia
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 40
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 100 g práškového cukru
  • 300 g hladkej múky
  • 200 g masla
  • 1 vanilkový cukor
  • 100 g mletých lieskových orieškov
  • 1 vajce
  • na ozdobu:
  • 150 g čokolády
  • 50 g strúhaného kokosu
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Zo surovín pripravte cesto , ktoré dáte odpočinúť na 30 minút do chladničky..Potom z cesta tvarujte slzičky a ukladajte ich na plech vyložený papierom na pečenie.

2. Krok

Ježkov pečieme vo vyhriatej rúre pri 175°C 15 až 20 minút.

3. Krok

Ježkov pri zdobení namáčame do čokolády guľatou stranou a potom ich posypeme kokosom.Oči a ňufáčik urobíme tiež z čokolády.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1237 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.