Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jogurtová pena z červených ríbezlí

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Untitled 1 4.jpg
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 20min

reklama:

Suroviny

  • 450 g červených ríbezlí
  • 300 ml gréckeho jogurtu
  • 100 g práškového cukru
  • 15 g želatíny
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Želatínu si namočíme do 3 lyžíc vody a necháme napučať..Potom ju zohrejeme v mikrovlnke a chladíme na izbovú teplotu..

2. Krok

Červené ríbezle si rozmixujeme a potom pretrieme cez sitko.Premiešame pyré z ríbezlí s jogurtom pridáme práškový cukor . Miešame ručným šľahačom alebo kuchynským robotom 2- 3 minúty.

3. Krok

Potom vmiešame želatínu a opäť dobre prešľaháme. Zmes nalejeme do misiek alebo pohárov a dáme do chladu na pár hodín zatuhnúť..

4. Krok

Pripravená pena môže byť dozdobená šľahačkou, ríbezľami a mätou..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1476 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.