Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Ak nastrúhate syr na hrubom strúhadle, môžete po vyvaľkaní obaľovať ním napríklad párky alebo špargľu..Pokiaľ nastrúhate na jemnom strúhadle, dajú sa vykrajovať chuťovky slané jednohubky, alebo croissantíky či drobné iné pečivo,..
reklama:
Suroviny
1 šálka jogurtu
1 šálka nastrúhaného syru eidam
0,5 lyžičky soli
2/3 lyžičky sódy bikarbóny
1 lyžička cukru
2 šálky hladkej múky
reklama:
Postup prípravy
1. Krok
Všetko zmiešame a po spracovaní vyvaľkáme..Buď vykrajujeme rôzne tvary , alebo nakrájame trojuholníky a robíme rožky..
Pečieme pri 180 °C cca 20 minút..