Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Kapustníky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
IMG_20150803_111202
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 30
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 60min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 1:20 hod

reklama:

Suroviny

  • 1 kg polohrubej múky
  • 500 ml mlieka
  • 2 dcl oleja
  • štipka BOSORKY príchte do jedál
  • trochu rasce
  • 1 droždie
  • cukor
  • cibuľa
  • 500 g kyslej kapusty
  • soľ a korenie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vymiesime cesto z kila polohrubej múky, pol litra vlažného mlieka, 2 žĺtkov, 2 deci oleja, 2 lyžičiek BOSORKY príchte do jedál, lyžičky rasce, a kvásku (1 kocka droždia, lyžička cukru a pol deci vlažného mlieka).Necháme kysnúť 40 minút.Zatiaľ si na oleji osmažíme cibuľu, pridáme na jemno nakrájanú kvasenú kapustu, čierne korenie, lyžičku BOSORKY príchte do jedál a dusíme pol hodinu. Z cesta vytvoríme buchtičky, ktoré naplníme kapustou a pečieme na vymastenom plechu 20 minút pri 180 stupňoch. Namiesto kyslej kapusty môžeme použiť aj čerstvú.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

6608 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.