Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kapustový rezeň

Kuchyňa:
Chod: ,
Náročnosť:
reklama:
Original 7.jpg
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 30min

Na  kapustové rezne  je  najlepšia  mladá  kapusta..Je  jemnejšia..

reklama:

Suroviny

  • Mladá kapusta
  • strúhanka
  • 2 vajcia
  • soľ podľa chuti
  • olej na vyprážanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Z mladej kapusty odstránime v prvom rade vrchné tmavé listy ..Zo strednej hlavy si nakrájame plátky hrubé asi 2 cm najširšej časti k stredu sa zužujúce..Vlastne také štvrtinky..

2. Krok

Necháme aj hlúbik ten nám bude držať rezeň pokope..

3. Krok

Do hrnca si dáme rozvariť vodu a povaríme celé štvrťky cca 3 minútky..vyberieme a ochladíme..

4. Krok

po ochladení obalíme v trojobale a na horúcom tuku vyprážame dozlatista..

5. Krok

Výborne chutí s kyslou smotanou alebo s jogurtovým dessingom...

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

3401 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.