Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Karamelové jablkové pyré

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Karamelové pyré
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 10
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 50min

reklama:

Suroviny

  • 1 kg jabĺk
  • 100 g cukru podľa chuti môže byť aj viac
  • 1 lyžička mletej škorice
  • 1 vanilkový cukor
  • šťava z jedného citróna
  • 250 ml vody
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Očistíme si jablká, nakrájame na štvrťky, jaderník vykrojíme a potom nakrájame na menšie kúsky.Potom zalejeme citrónovou vodou .

2. Krok

V hrnci upálime cukor na karamel, zalejeme jablkami v citrónovej vode ale dajte si pozor bude to striekať nakoľko je cukor poriadne rozpálený,pridáme aj vanilkový cukor a škoricu.

3. Krok

Varíme kým niesú jablká mäkké,pokiaľ máte radi môžete pridať pár kvapiek mandľovej arómy.

4. Krok

Ak chcete výživu hladkú vymixujte ju tyčovým mixérom a môžete plniť do pohárikov.

5. Krok

Potom sterilizujte tak aby vám chytili víčka..cca 10 minút od doby varu.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.7 / 5)

3 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

2975 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.