Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Karfiol pripravený v rúre

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Karfiol v rure.png
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 15
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 1 karfiol
  • soľ
  • 3/4 šálky strúhanky
  • 1 lyžička mletej červenej papriky
  • 1/2 hrnčeka strúhaného syra
  • 2 vajcia
  • olej
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Ružičky karfiolu varíme v mierne osolenej vode len 4-5 minút od varu, aby zostal chrumkavý. Scedíme a ihneď vložíme pod studenú vodu. Strúhanku zmiešame s červenou paprikou, soľou a strúhaným syrom. V inom tanieri rozšľaháme vajíčka. Karfiol najprv namočte do vajíčka a potom ho obaľte v pikantno-syrovej strúhanke. Plech vystelieme papierom na pečenie, jemne ho pokvapkáme olejom a poukladáme naň karfiol. Pečieme v rúre vyhriatej na 200°C 20-25 minút.

reklama:
Karfiol v rure grafika na blog.png
www.canva.com

Priemerné hodnotenie receptu

(4 / 5)

3 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1007 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.