Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Karfiolové rezne

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Karfiolove rezne.jpg
7
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.gastronom.ru
  • Kusov: 10
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min

B32654f7.jpg
www.gastronom.ru
Ba855898.jpg
www.gastronom.ru
Bbb98976.jpg
www.gastronom.ru
B4153696.jpg
www.gastronom.ru
B256bf5d.jpg
www.gastronom.ru
B7e7937b.jpg

reklama:

Suroviny

  • 1 kg karfiolu
  • 2 vajcia
  • kôpor
  • petržlenová vňať
  • 80 g hladkej múky
  • olej
  • soľ podľa chuti
  • 1 strúčik cesnaku
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Rozoberieme karfiol na kvetenstvo a vložíme do sitka. Opláchnite studenou tečúcou vodou a preložte do hrnca.

2. Krok

Karfiol podlejte slanou vodou a nechajte 30 minút odstáť, aby ste odstránili prípadný hmyz (vypláva na povrch). Kvetenstvo znova opláchnite pod tečúcou vodou.

3. Krok

Karfiol vložte do hrnca a podlejte horúcou vodou. Dochutíme soľou a privedieme k varu na prudkom ohni. Varíme 6 minút na strednom ohni, potom scedíme .

4. Krok

Uvarený karfiol najemno nasekáme veľkým nožom a preložíme do misy. Vajcia zľahka rozšľaháme metličkou a pridáme k nakrájanému karfiolu. Pridajte múku ,pretlačený cesnak a premiešajte.

5. Krok

Vetvičky kôpru a petržlenu umyte, dobre osušte a najemno nakrájajte. Pridajte do hmoty karfiolu a premiešajte. Vyskúšajte a podľa potreby trochu posolte. Môžete tiež pridať trochu korenia.

6. Krok

Olej rozohrejte na veľkej panvici s priemerom najmenej 24 cm. Výslednú zmes na rezne z karfiolu dávame do panvice polievkovou lyžicou v malých dávkach od seba.

7. Krok

Karfiolové karbonátky opečte z oboch strán do zlatista (asi 4 minúty z každej strany). V prípade potreby môžete do panvice pridať trochu oleja.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

2589 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.