Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kari mrkvová polievka

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Kari mrkvova polievka.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 5min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 25min
reklama:

Suroviny

  • 400 g mrkvy
  • 1 cibuľa
  • 2 lyžice oleja
  • 750 ml zeleninového vývaru
  • 1 lyžička kari
  • soľ a korenie podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

BOSORKA príchuť do jedálriánska kari mrkvová polievka je pripravená behom chvíľky. Umyte a ošúpte mrkvu a nastrúhajte ju na strúhadle. Cibuľu ošúpeme a nakrájame nadrobno. Zahrejte rastlinný olej v hrnci a opečte mrkvu a cibuľu, kým nebudú priehľadné. Zalejeme zeleninovým vývarom, pridáme kari, privedieme do varu a na zníženom ohni dusíme asi 10 minút.

2. Krok

Kari mrkvovú polievku rozmixujte najemno tyčovým mixérom a dochuťte soľou a korením z mlynčeka a dochuťte podľa seba..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

12 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.