Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kávové brownies s mascarpone

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Untitled 1 7.jpg
6
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 15
  • Porcií: 15
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 50min
  • Hotové Za: 1:20 hod

Kofeinye brauni s maskarpone 2.jpgKofeinye brauni s maskarpone 3.jpgKofeinye brauni s maskarpone 4.jpgKofeinye brauni s maskarpone 5.jpgKofeinye brauni s maskarpone 6.jpg

reklama:

Suroviny

  • čokoládové cesto:
  • 300 g tmavej čokolády 50% kakaa
  • 200 g masla izbovej teploty
  • 200 g cukru práškového
  • 6 vajec
  • 150 g hladkej múky
  • 2 lyžice škrobu
  • 1 lyžica instantnej kávy (prášok)
  • Mascarpone krém:
  • 500 g mascarpone
  • 70 g cukru
  • 2 vajcia
  • 1 vanilkový cukor
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Čokoládu nalámeme na kúsky a roztopíme vo vodnom kúpeli alebo v mikrovlnke.

2. Krok

Maslo vymiešame s cukrom do peny.Pridáme vajcia jedno po druhom a za každým poriadne premiešame.Potom pridáme roztopenú a trochu vychladnutú čokoládu aj kávu a zas premiešame.

3. Krok

Teraz vmiešame preosiatu múku a škrob a zľahka zamiešame.

4. Krok

Zvlášť v miske si vymiešame masscarpone s cukrom a s vajciami a pridáme aj vanilkový cukor.

5. Krok

Formu na pečenie cca 24 x 24 si vyložíme s papierom na pečenie.Nalejeme čokoládové cesto z ktorého si odložíme asi 1/6 potom vylejeme mascarpone krém a lyžicou vložíme ešte zvyšky čokoládového cesta.Vidličkou vytvoríme mramorovaný vzor.

6. Krok

vložíme do predhriatej rúry na 180°C a pečieme asi 45 - 50 minút.Môže sa stať že stred koláč bude po upečení ešte trasľavý, ale chladnutím zatuhne.Necháme poriadne vychladnúť na izbovú teplotu, a potom ešte vložíme na 2 - 4 hodiny do chladničky.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1972 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.