Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Kelový prívarok s klobásou

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Kelovy privarok s klobasou.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.mindmegette.hu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 1 hlava kelu
  • 2 zemiaky
  • soľ a mleté čierne korenie
  • rasca
  • 1 lyžica hladkej múky
  • 2 dcl mlieka
  • štipka majoránky
  • klobáska
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Kel pokrájame na rezance a spolu s nakrájanými zemiakmi uvaríme v takom množstve vody, aby ste ich zaliali. Nepotrebujete veľa vody, pretože kel pustí šťavu.

2. Krok

Dochutíme soľou, korením a rascou. (Ja dlho nevarím, keď sú zemiaky uvarené, kel je tiež hotový .)

3. Krok

Z tuku a múky urobte ľahkú zápražku, pridajte k zelenine a rozrieďte mliekom. Potom do prívarku dáme aj majoránku, v prípade potreby zeleninu ešte dosolíme a privedieme do varu.

4. Krok

Klobásku buď to opečieme v celku alebo nakrájame na kolieska .. Do taniera dáme prívarok a na vrch klobásku..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

3498 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.