Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Koko Čoko

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Koko a oko.jpg
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
mymilicake.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 20
  • Čas Prípravy: 40min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 60min
Koko coko.jpg
reklama:

Suroviny

  • Piškóta:
  • 170 g masla
  • 140 g práškového cukru
  • 4 vajcia
  • 190 g polohrubej múky
  • 1 prášok do pečiva
  • 1 lyžica kakaa
  • 1 lyžica kyslej smotany
  • Kokosové guľky:
  • 150 g tvarohu
  • 130 g kokosu
  • 100 g práškového cukru
  • citrónová šťava
  • Plnka:
  • 800 ml mlieka
  • 3 vanilkové pudingy
  • 130 g cukru
  • 100 g mliečnej čokolády
  • 100 g čokolády na varenie
  • 100 g masla
  • Ganache:
  • 100 g mliečnej čokolády
  • 100 g čokolády na varenie
  • 200 ml smotany na šľahanie
  • kokosové vločky na ozdobu
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si pripravte kokosové guľky (odporúča sa pripraviť si guľôčky deň predtým, pretože sa vyrába veľa malých guľôčok a všetko trvá, kým sa vytvarujú). Zmiešajte všetky ingrediencie a vytvarujte guľky veľkosti orieška. Množstvo kokosu sa môže líšiť v závislosti od druhu tvarohu a suchosti kokosu. Tvarované guľky skladujte v chladničke.

2. Krok

Trochu oddelíme od celkového množstva mlieka a zmiešame s práškovým pudingom a cukrom do jednotnej zmesi bez hrudiek. Zvyšok mlieka zohrejeme v hrnci. Puding uvaríme v rozohriatom mlieku za stáleho miešania, kým nezhustne. Odstavíme z plameňa a zakryjeme potravinovou fóliou. Po 5 minútach pridáme do pudingu nalámanú čokoládu a miešame, kým sa všetka čokoláda nerozpustí. Znovu zakryte potravinovou fóliou a nechajte vychladnúť. Keď je zmes vychladnutá, pridáme maslo izbovej teploty a všetko dobre vyšľaháme.

3. Krok

Pripravte si formu s rozmermi 34 × 24 cm, dno vymastite a vysypte múkou. Rúru vyhrejte na 180 ° C.

4. Krok

Maslo vyšľaháme s práškovým cukrom a po jednom pridávame vajce (každé vajce dobre zašľaháme do zmesi masla a cukru, potom pridáme nasledujúce).

5. Krok

Pridajte preosiatu múku a prášok do pečiva. Zmes rozdelíme na 2 časti (svetlá časť + 2 polievkové lyžice). Do menšej časti pridajte lyžicu kyslej smotany a 1 lyžicu preosiateho kakaa. Najskôr na plech dáme svetlú časť a zarovnajte ju, potom tmavú časť . Na ňu rozložte guličky z kokosu po celom plechu. Kokosové guľky poukladajte do rovnomerných radov s požadovaným odstupom, zľahka ich vtlačte do cesta.

6. Krok

Dajte piecť do vyhriatej rúry na 180 ° C asi na 20 minút (teplotu a čas pečenia prispôsobte svojej rúre) .

7. Krok

Ganache: V malom hrnci so sladkou smotanou roztopte čokolády za stáleho miešania pri miernej teplote.

8. Krok

Plnku natrieme na upečenú a vychladnutú piškótu.. Dáme do chladničky aspoň na 15 minút . Potom prelejeme polevou ktorú vyhladíme. Všetko posypeme kokosovými vločkami.

9. Krok

Dáme zachladiť , potom nakrájame na porcie...

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(2 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1656 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.