Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kokosové ježe

Náročnosť:
reklama:
46644_150666018286697_5200728_n2.jpg
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 0min

… moje prvé, ale vraj boli lepšie než z cukrárne 🙂

Suroviny

  • 200 g cukor práškový
  • 1 ks vajce
  • 2 PL med
  • 1 PL olej
  • 2 dcl mlieko
  • 300 g múka hladká
  • 1 ks prášok do pečiva
  • poleva:
  • 250 g cukor práškový
  • 50 g kakao
  • 5-6 PL mlieko
  • 250 g palmarín
  • 250 g kokosová múčka

Postup prípravy

1. Krok

1. práškový cukor s medom,vajcom,olejom ,mliekom vymiešame,pridáme muku a prášok do pečiva,vylejeme na plech s papierom na pečenie a upečieme.

2. Krok

2. Vychladnutý pokrájame na obdĺžniky,namáčame v poleve a obaľujeme v kokose.

3. Krok

POLEVA: roztopíme si palmarín,pridáme cukor,mlieko,kakao a rozpustíme aby neboli hrudky.necháme troška vychladnúť aby sa dali obalovať.

4. Krok

reklama:
reklama:
reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1628 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.