Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Kokosové rožky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Kokosove rohliky.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 30
  • Porcií: 30
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 200 g hladkej múky
  • 150 g masla
  • 1 vajce
  • 1 vanilkový cukor
  • 80 g kokosu
  • 1/2 lyžičky prášku do pečiva
  • 75 g práškového cukru
  • Práškový cukor aj na posypanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Všetky suroviny dáme do stredne veľkej misy a rukami vymiesime hladké cesto. Rúru vyhrejeme na 180°C a plech vystelieme papierom na pečenie.

2. Krok

Z celkového množstva cesta odtrhávame menšie kúsky a dlaňou vytvarujeme guľu. Z gule vytvorte valček a vytvarujte z neho rožok. Postup opakujte, kým sa vám neminie cesto.

3. Krok

Rožky poukladajte na vopred pripravený plech a pečte ich približne 10 minút.

4. Krok

Rohlíky zostanú po upečení mäkké, no státím ďalej stvrdnú. Teplé rožky posypeme práškovým cukrom. Nechajte vychladnúť a podávajte.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

411 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.