Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Koláč všetko po dva

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Kolac vsetko po dva.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.coolinarika.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 20
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 2 vajcia
  • 200 g cukru
  • 200 ml oleja
  • 200 ml mlieka
  • 200 g mletých vlašských orechov
  • 200 g krupice
  • 200 g hladkej múky
  • 2 nastrúhané jablká
  • 1 prášok do pečiva
  • 1 vanilkový cukor
  • trochu rumu
  • 50 g marhuľového džemu
  • 50 g nasekaných vlašských orechov
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vo vhodnej miske vyšľaháme vajcia, cukor a vanilkový cukor. Pridajte olej, mlieko, orechy, krupicu a múku zmiešanú s práškom do pečiva.

2. Krok

Nakoniec vmiešame nastrúhané jablká a rum a zmes nalejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy (veľkosť 20 × 35 cm).

3. Krok

Pečieme vo vyhriatej rúre na 190°C 30 - 35 minút

4. Krok

Upečený ešte horúci natrieme marhuľovým džemom a posypeme nasekanými vlašskými orechmi.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.3 / 5)

3 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

3894 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.