Krater
- Kusov: 1
- Porcií: 20
- Čas Prípravy: 20min
- Varenie: 40min
- Hotové Za: 60min
Suroviny
- 1 prášok do pečiva
- 2 lyžice kakaa
- 250 g polohrubej múky
- 1 dcl oleja
- 1 vanilkový cukor
- 1 dcl mlieka
- 5 vajec
- 250 g práškového cukru
- Krém:
- 8 dcl mlieka
- 2 vanilkové pudingy
- 4 vanilkové cukre
- Poleva:
- 4 dcl kyslej smotany
- 6 lyžíc práškového cukru
Postup prípravy
1. Krok
Puding uvaríme s vanilkovým cukrom a mliekom a necháme dobre vychladnúť.
2. Krok
Najskôr si vyšľaháme žĺtky s cukrom a ostatnými prísadami, nakoniec pridajte sneh z bielkov a nalejte na plech s rozmermi 30x20 cm, ktorý si predtým vyložíme s papierom na pečenie.
3. Krok
Lyžicou vhadzujeme do cesta vychladnutý puding cik cak..koláč vložíme potom do vyhriatej rúry na 180°C a pečieme ho 30 - 40 minút.
4. Krok
Kým sa koláč pečiem vymiešame si kyslú smotanu s práškovým cukrom..potom ju rozotrieme na upečený horúci koláč a vložíme ešte do horúcej ale už vypnutej rúry..10 minút..
Priemerné hodnotenie receptu
(0 / 5)
0 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
1142 videní