Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kráter s kyslou smotanou a pudingom

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Krater s kyslou smotanou a pudingom.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.kolaci.biz
  • Kusov: 1
  • Porcií: 15
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 50min
  • Hotové Za: 1:20 hod
reklama:

Suroviny

  • Piškóta:
  • 5 vajec
  • 250 g práškového cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • 100 ml oleja
  • 100 ml horúcej vody
  • 250 g polohrubej múky
  • 1 prášok do pečiva
  • 2 lyžice kakaa
  • Plnka:
  • 2 čokoládové pudingy
  • 6 lyžíc cukru
  • 1 liter mlieka
  • Poleva:
  • 4 kyslé smotany
  • 5 lyžíc cukru
  • 4 vanilkové cukre
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Pripravte si najskôr puding. Puding a cukor zmiešame s trochou mlieka.Zvyšok mlieka dáme zovrieť. Keď mlieko vrie, odstavíme ho a vmiešame pripravenú pudingovú zmes.potom uvaríme hustý puding. Odstránime ho z ohňa a prikryte potravinárskou fóliou, aby sa nechytila kožka..

2. Krok

Teraz môžete prejsť na piškótu. Celé vajcia, cukor a vanilkový cukor vyšľaháme. Pridajte olej a horúcu vodu a krátko zapracujte pomocou šľahača.

3. Krok

Spolu si zmiešame múku s práškom do pečiva. Do zmesi pridáme pripravenú múku a všetko vyšľaháme šľahačom.. Vymastíme (maslom) a vysypeme múkou plech na pečenie 20 x 35 cm. Nalejte polovicu pripravenej zmesi na plech a zarovnajte.

4. Krok

Kakao vmiešame do zvyšného cesta Pomocou dvoch lyžíc vkladáme tmavé cesto na svetlé tak, aby sa vytvorili tmavé kruhy. Ak skončíte s tmavou zmesou, pokojne ju pridajte do existujúcich kruhov, kým ju nespotrebujete.

5. Krok

Z pudingu odstránime fóliu a krátko ho prešľaháme. Puding môže byť ešte horúci.. Pomocou dvoch lyžíc nanášame puding rovnakým spôsobom na miesta, kde sú tmavé kruhy. Ak skončíte s pudingom, pokojne ho môžete minúť tam, kde ste ho už dávali..

6. Krok

Koláč vložíme na 50 minút do vyhriatej rúry na 180°C..

7. Krok

Zatiaľ čo sa koláč pečie, pripravíme si polevu. Pomocou šľahača si vyšľaháme kyslú smotanu, cukor a vanilkový cukor. Pripravenú polevu rozotrieme na upečený horúci koláč.

8. Krok

Koláč nechajte vychladnúť na izbovú teplotu a potom ho vložte do chladničky.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

6301 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.