Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Krehký jogurtový závin

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Jogurtová štrúdla
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 3
  • Porcií: 24
  • Čas Prípravy: 1:12 hod
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 1:42 hod

reklama:

Suroviny

  • 1 kg jabĺk
  • Cesto:
  • 2 biele jogurty
  • 200 g masla alebo stuženého tuku /CERA
  • 400 g hladkej múky
  • Podľa chuti cukor škoricový lebo vanilkový
  • podľa potreby strúhanka
  • práškový cukor na posypanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Múku vymiešajte s tukom a jogurtom.Vypracované cesto dajte na noc do chladničky.

2. Krok

Potom ho rozdeľte na tri časti, každú rozvaľkajte a posypte strúhankou.Na ňu asi do troch štvrtín šírky rozložte očistená jablká nakrájané na plátky.Posypte je podľa chuti cukrom kryštál, vanilkovým a škoricovým cukrom a opäť strúhankou

3. Krok

Cesto po okraji potrite vodou, zrolujte a preložte na plech vyložený papierom na pečenie.Závin pečte v rúre vyhriatej na 170 ° C dozlatista.

4. Krok

.Ešte teplý posypte cukrom múčkou.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1922 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.