Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Krehký marhuľový koláč

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Untitled 1 recovered 3.jpg
3
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 15
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 50min

Abrikosovy pirog 3.jpgAbrikosovy pirog 4.jpg

reklama:

Suroviny

  • 120 g masla
  • 150 g práškového cukru
  • 2 vajcia
  • 200 g polohrubej múky
  • štipka soli
  • 1 vanilkový cukor
  • menšie marhule
  • práškový cukor na posypanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vyšľaháme maslo s cukrom do peny.Potom pridáme vajcia , jedno po druhom postupne.teraz pridáme vanilkový cukor, a nakoniec múku zmiešanú s práškom do pečiva a so štipkou soli..Vypracujeme homogénne cesto.

2. Krok

Cesto navrstvíme na plech 24 x 24 cm ktorý si vystelieme s papierom na pečenie.Na vrch poukladáme umyté a odkôstkované marhule.Ak sú málo sladké posypeme ich zľahka cukrom.

3. Krok

Dáme piecť do vyhriatej rúry pri 180°C asi 40 minút..Potom pred podávaním posypeme práškovým cukrom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4 / 5)

4 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

3682 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.