Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Krémová kuracia polievka s bulgurom a šampiňónmi

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Kremva kuracia.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 1,2 l kuracieho vývaru
  • 150 g kuracieho vareného mäsa
  • 1 stredná cibuľa
  • 1 stredná mrkva
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 2 zemiaky
  • 40 g bulguru
  • 1 lyžička provensálskeho korenia
  • 1 lyžička mletého koriandru
  • štipka kurkumy
  • 1 lyžica kukuričného škrobu
  • soľ podľa chuti
  • 250 g šampiňónov
  • 50 ml smotany na šľahanie
  • petržlenová vňať
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Cibuľu a cesnak nakrájame nadrobno. Mrkva na prúžky. Huby nakrájame na nie veľmi tenké plátky. Bulgur vopred zalejte vriacou vodou a nechajte pod vekom 20 minút. Zemiaky nakrájame na kocky. V hrnci zohrejte 2 polievkové lyžice. oleja. Pridajte cibuľu a smažte za stáleho miešania niekoľko minút. Pridajte mrkvu a smažte ďalšie 2-3 minúty.

2. Krok

Pridajte koreniny a pretlačený cesnak..Varte za stáleho miešania asi minútu. Potom pridajte kukuričný škrob a smažte za stáleho miešania asi minútu.

3. Krok

Zalejeme vývarom a pridáme zemiaky. Soľ, ale s mierou. Privedieme do varu a odkryté varíme asi 15 minút, kým nie sú zemiaky takmer hotové. Pridajte huby, bulgur a kuracie mäso a varte ďalších 5 minút. Potom pridáme smotanu.-

4. Krok

Premiešame a privedieme do varu. Potom odstavíme. Pridajte podľa chuti soľ. Pred podávaním pridajte jemne nasekanú petržlenovú vňať..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

287 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.