Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Krémová polievka z červenej šošovice

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Krémová polievka z červenej šošovice
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Krémová polievka z červenej šošovice Foto: depositphotos.com
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 0min

Tento recept je rýchly, jednoduchý a veľmi chutný – ideálny na zahriatie počas chladnejších dní!

reklama:

Suroviny

  • 250 g červenej šošovice
  • 1 väčšia mrkva
  • 1 stonka zeleru (priečne)
  • Zeleninový vývar
  • 2 cm čerstvého zázvoru (alebo 1/2 čajovej lyžičky mletého)
  • Sušené chilli (podľa chuti, nie je nutné)
  • Soľ
  • kyslá smotana
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

V zeleninovom vývare uvaríme červenú šošovicu, nakrájanú mrkvu a zeler.

2. Krok

Keď je všetko mäkké, osolíme, pridáme zázvor a rozmixujeme do hladkej konzistencie.

3. Krok

Na záver môžeme polievku obohatiť kyslou smotanou a podľa chuti na tanieri posypať štipkou chilli.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

8 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.