Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Krtkova torta s višňami

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Krtkova  višňová
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 50min

[ingredients]

http://www.lecker.de/rezept/3014479/Kirsch-Maulwurfkuchen.html

reklama:

Suroviny

  • 150 g masla
  • 275 g polohrubej múky
  • 100 g horkej čokolády
  • 150 g cukru + 3 lyžice
  • 1 vanilkový cukor + 2 do šľahačky
  • štipka soli
  • 4 vajcia
  • 1 prášok do pečiva
  • 15 g kakaa
  • 7 lyžíc mlieka
  • 1 pohár višní
  • 1 vanilkový puding
  • 500 ml šľahačkovej smotany
  • 2 stužovače
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Pripravím e si tortovú formu 26 cm.Vymastíme si ju maslom a vysypeme múkou.Rúru predhrejeme na 175°C..

2. Krok

čokoládu roztopíme vo vodnom kúpeli .150 g masla vyšľaháme so 150 g práškového cukru do penista pridáme vanilkový cukor a ďalej miešame.

3. Krok

Potom postupne vmiešame vajcia jedno po druhom,a pridáme aj roztopenú mierne vychladnutú čokoládu.V inej miske si zmiešame múku s práškom do pečiva a s kakaom.

4. Krok

Pridávame striedavo k maslovej zmesi s mliekom.cesto vylejeme do tortovej formy a pečieme 30 minút..Potom necháme vychladnúť vo forme.

5. Krok

Čerešne necháme odkvapkať v sitku.Šťavu použijeme..Doplníme ju tak aby sme mali 0,5 l tekutiny,Uvaríme si puding so šťavy a jedného vanilkového pudingu.Pridáme aj 3 lyžice cukru.Necháme 10 minút chladnúť.primiešame aj odkvapkané višne..

6. Krok

Tortový korpus si vydlabem ako pri klasickej krtkove torte..Vydlabanú časť rozmrvíme na drobné omrvinky.

7. Krok

Pudingovú višňovú zmes vylejeme na dno formy a necháme úplne vychladnúť..

8. Krok

Teraz príde na radu šľahačka ktorú si vyšľaháme so stužovačom a pridáme aj 2 vanilkové cukre.Nakoniec zasypeme omrvinkami z korpusu..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

2966 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.