Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Kuracia huspenina

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Kuracia huspenina.jpg
4
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Zdroj:www.edimdoma.ru
  • Kusov: 6
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 2:0 hod
  • Hotové Za: 2:10 hod

620250 ed4_thumb.jpg620251 ed4_thumb.jpg620252 ed4_thumb.jpg

reklama:

Suroviny

  • 2 kurence
  • 1 cibuľa
  • 1 cesnak
  • 1 mrkva
  • 3 bobkové listy
  • 5 guličiek nového korenia
  • soľ podľa chuti
  • 2 klinčeky
  • mleté čierne korenie
  • 3 l vody
  • 1 prášková želatína
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Kurence si prekrojíme na polovice..Dáme ich do hrnca s hrubým dnom ,očistíme mrkvu a cibuľu.Pridáme cesnak celú hlavičku, soľ, koreniny a zalejeme vodou..Varíme cca 2 hodiny na miernom ohni.

2. Krok

Z hrnca vyberieme mäso a oberieme ho..Vývar scedíme cez jemné sitko..pripravíme si želatínu podľa návodu na obale ..Rozpustíme ju vo vývare..

3. Krok

Do porcelánových misiek dáme natrhané kuracie mäso a zalejeme vývarom..necháme v chlade zatuhnúť..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.7 / 5)

3 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

4555 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.