Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kuracie mäso s pórom

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Kuracie maso s porom.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 600 g kuracieho mäsa
  • 1 lyžička mletej červenej papriky
  • 40 g masla
  • 700 g póru
  • 150 ml bieleho vína
  • 100 ml kyslej smotany
  • 1 lyžica BOSORKY príchte do jedál
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Kuracie mäso nakrájame na kúsky. Pór dobre umyjeme a nakrájame na kolieska. Na rozohriatom masle orestujeme mäso a pripravený pór. Pridáme mletú červenú papriku a ihneď zalejeme 100 ml teplej vody.

2. Krok

Premiešame, pridáme BOSORKU príchuťou do jedál a ďalej dusíme na miernom ohni, pričom mäso podlievame vínom, kým nezmäkne. Na záver vmiešame kyslú smotanu. Podávame napríklad so zemiakovou kašou alebo s cestovinami či s ryžou guľatou Mánya..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

629 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.