- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- kuracinka
- Kuracie mäso s pórom
Kuracie mäso s pórom
- Kusov: 1
- Porcií: 4
- Čas Prípravy: 20min
- Varenie: 20min
- Hotové Za: 40min
Suroviny
- 600 g kuracieho mäsa
- 1 lyžička mletej červenej papriky
- 40 g masla
- 700 g póru
- 150 ml bieleho vína
- 100 ml kyslej smotany
- 1 lyžica BOSORKY príchte do jedál
Postup prípravy
1. Krok
Kuracie mäso nakrájame na kúsky. Pór dobre umyjeme a nakrájame na kolieska. Na rozohriatom masle orestujeme mäso a pripravený pór. Pridáme mletú červenú papriku a ihneď zalejeme 100 ml teplej vody.
2. Krok
Premiešame, pridáme BOSORKU príchuťou do jedál a ďalej dusíme na miernom ohni, pričom mäso podlievame vínom, kým nezmäkne. Na záver vmiešame kyslú smotanu. Podávame napríklad so zemiakovou kašou alebo s cestovinami či s ryžou guľatou Mánya..
Priemerné hodnotenie receptu
(0 / 5)
0 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
629 videní