Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Kuracie prsia na albánsky spôsob

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Prsia na albansky sposob.png
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 12
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 600 g kuracích pŕs
  • 2 vajcia
  • 1 cibuľa
  • petržlenová vňať
  • 4 lyžice hladkej múky alebo škrobu
  • 3 lyžice majonézy
  • 1 lyžička soli
  • 0,5 lyžičky grilovacieho korenia
  • olej
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Kuracie prsia opláchnite, osušte, nakrájajte na malé kocky. Cibuľu ošúpeme, opláchneme studenou vodou, nakrájame. Vložte prsia s cibuľou do jednej nádoby, pridajte korenie a vajcia. Pridajte majonézu, nasekané bylinky, múku alebo zemiakový škrob. Hmotu vymiešame do hladka. Dajte na 2 hodiny do chladničky. Pečieme vo forme palaciniek na panvici s rastlinným olejom, čas vyprážania - 5 až 7 minút na každej strane.

reklama:
Prsia na albansky sposob prispevok na instagram stvorcovy.png
www.canva.com

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1360 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.