- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- kuracinka
- Kuracie prsia plnené pórom a bryndzou
Kuracie prsia plnené pórom a bryndzou
- Čas Prípravy: 0min
- Varenie: 0min
- Hotové Za: 0min
Suroviny
- 2 kuracie prsia
- 250 g na plátky nakrájanej slaninky
- 200 g bryndze
- 1 pór
- 200 g smotanového syra Bambino
- 50 g masla
- soľ a mleté čierne korenie
- 200 ml smotany na varenie
Postup prípravy
1. Krok
Pór nakrájame na kolieska, mierne ho osmažíme na masle a zmiešame s bryndzou..
2. Krok
Kuracie prsia nakrájame na rezne, mierne ich naklepeme osolíme a okoreníme a naplníme bryndzovou plnkou.Potom prsia zrolujeme a obalíme v plátkoch slaninky.
3. Krok
Rolky poukladáme vedľa seba do maslom vytretej zapekacej misky , a zalejeme ich smotanovým syrom rozmiešaným v smotane na varenie.
4. Krok
Takto pripravené prsia vložíme do vyhriatej rúry na 180°C a zapekáme ich asi 20 minút prikryté alobalom..Potom alobal odstránime a dopekáme ešte cca 10 minút.
5. Krok
Podávame podľa chuti so zemiakovou kašou , alebo s ryžou guľatou Mánya..
Priemerné hodnotenie receptu
(0 / 5)
0 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
1781 videní