Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Kuracie prsia s bryndzou

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
234524_640 1.jpg
4
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 50min

234787_original.jpg235180_original.jpg235496_original.jpg

reklama:

Suroviny

  • 4 kuracie prsia
  • 200 g bryndze (ak chcete použite tvaroh)
  • 100 g jarnej cibuľky trochu petržlenovej vňate alebo kôpru
  • trochu kurkumy
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 4 lyžice mlieka
  • 2 lyžice oleja
  • strúhanka
  • soľ a mleté čierne korenie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Pripravíme si plnku.Vymiešame bryndzu s nasekanou cibuľkou, vňaťkou alebo kôprom do hladka..pridáme mlieko, pretlačený cesnak a trochu kurkumy.Osolíme ju podľa chuti aj okoreníme.

2. Krok

Kuracie prsia si umyjeme a osušíme.V každom urobíme kapsu a naplníme pripravenou plnkou.Jemne potrieme olejom alebo maslom a obalíme v strúhanke.Ukladáme na pekáč.Pečieme v rozohriatej rúre na 180°C asi 30 minút.Môžeme podliať jemne vývarom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

6074 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.