Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Kuracie prsia s medom

Náročnosť:
reklama:
Kuracie v medovej.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
povar.ru
  • Kusov: 2
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 300g kuracích pŕs
  • 1 lyžica medu
  • 2 lyžice sójovej omáčky
  • 1 lyžička octu
  • 20 g masla
  • soľ a mleté čierne korenie
  • 1 lyžica hladkej múky
  • 2 strúčiky cesnaku
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Kuracie prsia prekrojíme pozdĺžne na polovicu. osolíme a okoreníme z oboch strán

2. Krok

Prsia potom obalíme v hladkej múke a otrasieme..

3. Krok

Prsia vložíme na rozpálenú panvicu s maslom a opečieme na miernom ohni.

4. Krok

Do panvice pridajte nadrobno nakrájaný cesnak a ďalšie maslo. potom prilejte sójovú omáčku a med a ocot..

5. Krok

smažíme a prelievame prsia vzniknutou omáčkou.. Robíme to kým sa omáčka nezredukuje a prsia sa neprepečú.

6. Krok

kuracie prsia v medovej omáčke podávame s ryžou guľatou Mánya.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1699 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.