- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- Kuracie prsia so Sambal- Manis pastou
Kuracie prsia so Sambal- Manis pastou
- Kusov: 4
- Porcií: 4
- Čas Prípravy: 15min
- Varenie: 25min
- Hotové Za: 40min
Niečo netradičné,ale chutné..
Nakoľko Sambal-Manis pasta je pikantnejšia,
trošku som ju zriedila paradajkovou šťavou,,,
Suroviny
- 4ks (rezne) kuracie prsia
- 4čl pasta Sambal Manis
- 3pl múka hladká
- korenie nové mleté
- 1/2dl na vypraženie olej
- cesnak granulovaný
- 1čl korenie provensálske
- 2dl ,ešte v stave tekutom paradajkový pretlak
- 3pl (gustin) alebo solamyl kukuričný škrob
- po troške do šťavy BOSORKA príchuť do jedál domáca
Postup prípravy
1. Krok
Začneme omáčkou,šťavu prevaríme z príslušnými koreninami a je hotovo..múku rozmiešame s prov.korením a kukuričným škrobom ...
2. Krok
kuracie rezne natrieme pastou a obalíme v zmiešanej múke,nič iné nemusíme použiť na mäsko,všetko je v paste,okrem iného,feferóny,pražená cibuľka,pražený cesnak atd..
3. Krok
mäsko vypražíme na troške oleja z každej strany tak po3-4 min...prelejeme omáčkou a podávame,ako prílohu zvolíme hoci čo,ja som nepodávala nič,chutilo to dobre,mäsko bolo pikantné a omáčka nie,tak to spolu dobre ladilo,,Dobrú chuť!
Priemerné hodnotenie receptu
(3.7 / 5)
3 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
1932 videní