Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kuracie prsia v pikantnej sladkej omáčke so zázvorom

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
P_O (38)
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 0min

reklama:

Suroviny

  • 900 g kuracích pŕs
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 1/2 lyžičky zázvorového prášku
  • 1 strúčik cesnaku
  • 1/4 šálky jablkovej šťavy
  • štipka chilli
  • 1/3 šálky hnedého cukru
  • 2 lyžice kečupu
  • 1 lyžica jablkového octu
  • 1/2 šálky vody
  • 2 lyžice sójovej omáčky
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Kuracie prsia umyjeme,osušíme a nakrájame na menšie kúsky.Hlbokú panvicu si zohrejeme,dáme olej a opražíme kuracie kúsky.Vyberieme von a do tej iste panvice dáme vodu,jablkovú šťavu a ostatné suroviny a nakoniec cukor.Miešame kym sa cukor nerozpustí.

2. Krok

Do omáčky pridáme kuracie kúsky a na miernom ohni dusíme ešte 20 minút spolu.

3. Krok

Podávame s bielou varenou ryžou guľatou Mánya..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.3 / 5)

4 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

19687 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.