Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kuracie špízy so slaninkou

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Kuracie spizy so slaninkou.png
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 12
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 250 g kuracích pŕs
  • 100 g údenej slaniny
  • grilovacie korenie
  • olej
  • soľ a mleté čierne korenie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Prsia nakrájame na tenké plátky, prikryjeme potravinovou fóliou a natenko vyklepeme. Ak je slanina slaná, prsia nesoľte, pridajte len grilovacie korenie. Plátok slaniny pozdĺžne prekrojíme na dve rovnaké polovice, a slaninu položíme ochutený kurací plátok. Stočíme do roliek a 3-4 kusy napichneme na drevenú alebo bambusovú špajdlu. Panvicu zľahka namažte rastlinným olejom, vložte do nej špízy a smažte na miernom ohni 3-4 minúty na každej strane.

reklama:
Kuracie spizy so slaninkou prispevok na instagram stvorcovy.png

Priemerné hodnotenie receptu

(3 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

737 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.