- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- kuracinka
- Kuracie stehná v kyslej smotane a francúzskej horčici
Kuracie stehná v kyslej smotane a francúzskej horčici
- Kusov: 4
- Porcií: 4
- Čas Prípravy: 20min
- Varenie: 50min
- Hotové Za: 1:10 hod
Suroviny
- 4 kuracie stehná
- 80 g dijonskej horčice
- 30 g sušeného cesnaku
- 1 lyžička mletej červenej papriky
- soľ a korenie podľa chuti
Postup prípravy
1. Krok
Kuracie stehná opláchneme, osušíme a vložíme do zapekacej misy. Pridajte k nim kyslú smotanu. Ku kuraciemu mäsu a kyslej smotane pridáme horčicu. Soľ, korenie, pridajte suchý cesnak a papriku. Všetko premiešame, prikryjeme a necháme 30 minút marinovať. Prikryjeme alobalom a vložíme do vyhriatej rúry. Pečte 30 minút pri 180°C . Po chvíli alobal zhora odstránime a pečieme ďalších 10-15 minút do zlatista. Kuracie stehná vyberte z rúry a ihneď podávajte.
Priemerné hodnotenie receptu
(0 / 5)
0 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
1496 videní