Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Kuracie stehná v medovo horčičnej marináde

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Kuracie  stehná
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 8
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 50min
  • Hotové Za: 1:10 hod

reklama:

Suroviny

  • 4 kuracie stehienka
  • 3 lyžice horčičných semien
  • 3 lyžice tekutého medu
  • 3 lyžice oleja
  • 3 lyžice citrónovej šťavy
  • 2 lyžičky nasekanej petržlenovej vňaťky
  • 1 strúčik cesnaku
  • soľ a mleté čierne korenie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Kuracie stehienka si rozdelíme na horné a dolné..Umyjeme a osušíme.V miske zmiešame všetky ingrediencie a kura namarinujte.Najlepšie urobíte keď si kurča namarinujete deň vopred.

2. Krok

Pred pečením si kuracie stehníenka rozložte do pekáča alebo do sklokeramickej misky a podlejte trochou marinády..Počas pečenia môžete kuracinku potierať zbytkom alebo prelievať výpekom.

3. Krok

Pečieme pri 200°C 40 - 50 minút.

4. Krok

Podávame s ryžou guľatou Mánya alebo prílohou podľa chuti.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.2 / 5)

6 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

18997 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.