Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Kuracie stehná zapečené v pikantnej BBQ omáčke

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Kuracie stehna zapecene v pikantnej bbq omacke.jpg
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.vkusnyblog.ru
  • Kusov: 8
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 8 ks kuracích stehienok
  • 100 g kečupu
  • 1 lyžička cukru
  • 1 lyžička worchestra
  • 1/3 lyžička sušeného cesnaku
  • soľ podľa chuti
  • 1 lyžica oleja
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Všetky ingrediencie na marinádu si zmiešame Potom pridáme kuracie stehná a poriadne ich v marináde okúpeme.. Necháme marinovať minimálne 30 - 40 minút..(čím dlhšie tým lepšie)

2. Krok

Preložíme do žiaruvzdornej formy a vložíme do rúry vyhriatej na 190°C ,Pečieme do mäkka, asi 40 minút.

reklama:
Bbq.jpg
Preložíme do žiaruvzdornej formy a vložíme do rúry vyhriatej na 190 stupňov. Pečieme do mäkka, asi 40 minút. V tomto procese namažte zvyšky marinády. Полный текст: www.vkusnyblog.ru

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

2487 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.