Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Lahodná Čokotorta

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Lahodná Čokotorta
7
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 60min

Dhdhdhdhndhndhdhdh dhdhunedhudhdhundhnn dhnndhnedhdhdhdh dhdhnnnf dhdhdh dhdhn dhdhndhdhdhndh.jpgDhynedhdhdhunedhnn dhdhndhdhdhdhnnn dhdhndhdhdhndh dhnfndhdhdhdhdh.jpg.jpgDhdhdhnedhnn ndhnen.jpg шоколадный торт рецепт.jpg шоколадный торт.jpg

reklama:

Suroviny

  • Piškóta:
  • 85 g polohrubej múky
  • 20 g kakaa
  • 4 vajcia
  • 105 g práškového cukru
  • 80 g masla
  • Krém:
  • 450 g tmavej čokolády
  • 500 ml smotany na šľahanie
  • 5 žĺtok
  • 65 g cukru
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Múku a kakao sa preosejeme do misky. Vajcia a cukor vyšľaháme do bielej peny . K vyšľahaným vajciam primiešame zľahka zmes múky a kakaa.Potom vmiešame roztopené a vychladnuté maslo.

2. Krok

Pripravíme si 2 formy na pečenie (20 cm v priemere): vymastíme ich a vysypeme múkou. Cesto rozdelíme na polovicu rovnomerne nalejte do foriem. Pečieme vo vyhriatej rúre na 170 ° C 25 až 30 minút.Špáradlom skontrólujeme či je piškóta prepečená.Necháme obe piškóty úplne vychladnúť a potom prerežeme na polovicu..Získame 4 pláty korpusu..

3. Krok

Krém si pripravíme tak, že najskôr zahrejeme smotanu a do nej pridáme nalámanú čokoládu..Chvíľu počkáme nech sa čokoláda rozpustí a potom premiešame do hladkej hmoty.

4. Krok

Pripravíme si vodný kúpeľ a do neho vložíme misku s vajciami a s cukrom a šľaháme..Keď je hmota svetlá a nadýchaná pomaly vlievame tenkým prúdom čokoládu za stáleho šľahania.

5. Krok

Tortu vrstvíme tak, že najskôr natrieme jeden korpus krémom, prikryjeme druhým korpusom a tak ďalej .Je dobré dať korpusy opäť do formy a v prípade potreby formu vyvýšiť..V tomto prípade môžete zostávajúci krém na povrch naliať a rozotrieť..

6. Krok

Tortu dajte na pár hodín do chladničky nech čokoládový krém dobre zatuhne.Potom odstráňte z formy podľa potreby a fantázie dozdobte a nakrájajte nožom ktorý si namočíte do teplej vody.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1985 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.