Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Lahodná Čokotorta

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Lahodná Čokotorta
7
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 60min

Dhdhdhdhndhndhdhdh dhdhunedhudhdhundhnn dhnndhnedhdhdhdh dhdhnnnf dhdhdh dhdhn dhdhndhdhdhndh.jpgDhynedhdhdhunedhnn dhdhndhdhdhdhnnn dhdhndhdhdhndh dhnfndhdhdhdhdh.jpg.jpgDhdhdhnedhnn ndhnen.jpg шоколадный торт рецепт.jpg шоколадный торт.jpg

reklama:

Suroviny

  • Piškóta:
  • 85 g polohrubej múky
  • 20 g kakaa
  • 4 vajcia
  • 105 g práškového cukru
  • 80 g masla
  • Krém:
  • 450 g tmavej čokolády
  • 500 ml smotany na šľahanie
  • 5 žĺtok
  • 65 g cukru
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Múku a kakao sa preosejeme do misky. Vajcia a cukor vyšľaháme do bielej peny . K vyšľahaným vajciam primiešame zľahka zmes múky a kakaa.Potom vmiešame roztopené a vychladnuté maslo.

2. Krok

Pripravíme si 2 formy na pečenie (20 cm v priemere): vymastíme ich a vysypeme múkou. Cesto rozdelíme na polovicu rovnomerne nalejte do foriem. Pečieme vo vyhriatej rúre na 170 ° C 25 až 30 minút.Špáradlom skontrólujeme či je piškóta prepečená.Necháme obe piškóty úplne vychladnúť a potom prerežeme na polovicu..Získame 4 pláty korpusu..

3. Krok

Krém si pripravíme tak, že najskôr zahrejeme smotanu a do nej pridáme nalámanú čokoládu..Chvíľu počkáme nech sa čokoláda rozpustí a potom premiešame do hladkej hmoty.

4. Krok

Pripravíme si vodný kúpeľ a do neho vložíme misku s vajciami a s cukrom a šľaháme..Keď je hmota svetlá a nadýchaná pomaly vlievame tenkým prúdom čokoládu za stáleho šľahania.

5. Krok

Tortu vrstvíme tak, že najskôr natrieme jeden korpus krémom, prikryjeme druhým korpusom a tak ďalej .Je dobré dať korpusy opäť do formy a v prípade potreby formu vyvýšiť..V tomto prípade môžete zostávajúci krém na povrch naliať a rozotrieť..

6. Krok

Tortu dajte na pár hodín do chladničky nech čokoládový krém dobre zatuhne.Potom odstráňte z formy podľa potreby a fantázie dozdobte a nakrájajte nožom ktorý si namočíte do teplej vody.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1952 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.