Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Lahodné pesto z medvedieho cesnaku s píniovými orieškami a permezánom

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Pesto z medvedieho cesnaku.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 20min
reklama:

Suroviny

  • 1 zväzok medvedieho cesnaku
  • 1/2 šálky píniových orieškov
  • 1/2 šálky strúhaného parmezánu
  • 1/2 šálky olivového oleja
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 1 lyžička citrónovej šťavy
  • soľ a korenie podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Medvedí cesnak umyjeme a osušíme. Píniové oriešky opečte na panvici bez oleja do zlatista. Rozmixujte všetky ingrediencie v mixéri kým nezískate hladkú pastu. Pesto z medvedieho cesnaku ochutíme soľou a korením.

reklama:

Pesto z medvedieho cesnaku je všestranné..

Môžete ho použiť ako omáčku, ktorá sa hodí k cestovinám,  ako nátierku k chlebu alebo ako dip k zeleninovým tyčinkám.

Pesto môžete aj zmraziť a uložiť na neskoršie použitie.

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

413 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.