Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Levanduľové sušienky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Rh_shortbread.jpg
3
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 12
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 35min
  • Hotové Za: 50min
Lavender shortbread 1.jpg
reklama:

Suroviny

  • 225 g hladkej múky
  • 225 g masla
  • 100 g kukuričnej múky
  • 15 kvapiek levanduľovej esencie
  • štipka soli
  • 110 g trstinového cukru
  • kôra z jedného citróna
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Rúru rozohrejte na 160 ° C. Vo veľkej mise vymiešajte maslo s cukrom, soľou a levanduľovou esenciou. Vyšľahajte do peny, kým sa cukor nerozpustí..Potom pridajte kôru z citróna. Nakoniec pridajte obe múky a vypracujte hladké cesto. Z cesta vytvorte veľkú placku, ktorú dáte na plech a posypete trstinovým cukrom ešte.

2. Krok

Pečte 30 minút a po vychladnutí skladujte vo vzduchotesnej nádobe.. Ak chcete mať iné tvary tak cesto vyvaľkajte a vykrajujte koliečka alebo iné..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

615 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.