Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Lieskovo orieškový koláč s džemom

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Lieskovo orieskovy kolac s dzemom.png
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 20
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 325 g masla
  • 600 g hladkej múky
  • 100 g lieskových orieškov
  • 2 vanilkové cukre
  • 350 g práškového cukru
  • štipka soli
  • 1 vajce
  • 300 g džemu podľa vašej chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Na cesto zmiešame maslo, múku, pomleté ​​alebo nadrobno nasekané lieskové orechy, dva druhy cukru, 1 štipku soli a vajce. Tri štvrtiny cesta natlačíme na dno plechu , ktorý si predtým vymastíme a vysypeme múkou.. 32x26 cm. Na vrch natrieme džem, potom navrch nastrúhame zvyšok cesta. Plech vložíme do spodnej časti rúry vyhriatej na 200°C a pečieme 50 minút. Potom ho vyberte a nechajte vychladnúť. Podávajte nakrájané na kocky.

reklama:
Lieskovo orieskovy kolac s dzemom prispevok na instagram stvorcovy.png
www.canva.com

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

621 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.