- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- nepečené
- Madagaskar torta (nepečená)
Madagaskar torta (nepečená)
- Kusov: 1
- Porcií: 8
- Čas Prípravy: 30min
- Varenie: 0min
- Hotové Za: 30min
Suroviny
- 600 ml smotany na šľahanie
- 200 g tmavej čokolády
- 200 g mliečnej čokolády
- 200 g bielej čokolády
- 2 balenia čokoládových maslových sušienok
- 3 lyžice masla
- 1 prášková želatína
Postup prípravy
1. Krok
Namočíme si želatínu do studenej vody a necháme ju napučať.
2. Krok
každý druh čokolády si rozpustíme vo vodnom kúpeli spolu s 200 ml smotany na šľahanie.Želatínu zahrejeme a rozdelíme na 3 rovnaké časti a vmiešame do každej čokolády..Dobre všetko premiešame a dáme zachladiť..
3. Krok
.Kým čokolády chladnú, v mixéri rozmixujeme sušienky a zmiešame ich s rozpusteným maslom..Hmotu ktorá nám vznikne natlačíme na dno tortovej formy priemer 24 ..Tiež odložíme aspoň na 30 minút vychladiť..Potom navrstvíme krémy podľa farby každú vrstvu vyhladíme, a dáme nazad do chladničky.Najlepšie na noc.
4. Krok
Na druhý deň dozdobíme buď to čokoládovou polevou, alebo posypeme kakaovým práškom cez jemné sitko...Môžete podávať aj s vyšľahanou šľahačkou...
Priemerné hodnotenie receptu
(4.1 / 5)
25 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
67004 videní