Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Madeleines s čokoládou

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Screenshot_24 1.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 24
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 35min

reklama:

Suroviny

  • 125 g mäkkého masla
  • 100 g práškového cukru
  • 3 vajcia
  • 150 g polohrubej múky
  • 50 g tmavej čokolády
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si vymiešame maslo s práškovým cukrom..Potom primiešame vajcia jedno po druhom a medzi každým poriadne premiešame.

2. Krok

nakoniec pridáme preosiatu polohrubú múku po častiach, a nastrúhanú alebo nasekanú tmavú čokoládu..

3. Krok

pripraveným cestom plníme formičky na Madeleine.Pokiaľ sú silikónové nemusíte mastiť, ale ak nie odporúčam vytrieť maslom.Ak máte iné formičky môžete použiť aj tie.

4. Krok

pečieme 15 minút vo vyhriatej rúre na 180°C..Hotové necháme vychladnúť a potom vyklopíme..Pred podávaním posypeme práškovým cukrom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

2545 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.