Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

MAKOVÁ TORTA S JOGURTOVÝM KRÉMOM, MALINAMI A MARHUĽAMI

Chod:
reklama:
Zdroj hollandia 4.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Porcií: 15
  • Čas Prípravy: 3:0 hod
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 0min
reklama:

Suroviny

  • Array
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Najprv si pripravíme cesto na korpus. Maslo, cukor a vaječné žĺtky vyšľaháme mixérom do peny. Pridáme múku, prášok do pečiva a mlieko.

2. Krok

Následne vypracujeme z bielka sneh a opatrne vmiešame do cesta. Nakoniec vsypeme mak.

3. Krok

Aby sme získali štyrii kusy korpusu na jednotlivé poschodia, vytrieme a vysypeme dve tortové formy s priemerom 28 centimetrov a rovnomerne ich naplníme cestom.

4. Krok

Pečieme zhruba 30 – 40 minút v predhriatej rúre na 180°C.

5. Krok

Medzitým si pripravíme krém. Do misky vložíme mascarpone, jogurt, žĺtok a oba druhy cukru a vyšľaháme do hladka. Hotové korpusy necháme vychladnúť a obidva vodorovne rozkrojíme tak, aby nám vznikli štyri rovnaké pláty.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

910 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.