Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Marcipánové guličky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Marcipánové guličky
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Marcipánové guličky Foto: depositphotos.com
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 0min

Tento recept na marcipánové bonbóny je jednoduchý a veľmi chutný. Po zaschnutí čokoládovej polevy si môžete pochutnať na týchto jemných sladkostiach, ktoré sú ideálne ako darček alebo na oslavy.

reklama:

Suroviny

  • Marcipán:
  • 150 gramov olúpaných mandlí
  • 200 gramov práškového cukru
  • 1/2 vaječného bielka
  • čokoládová poleva
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Mandle jemne pomelieme a zmiešame ich s preosiatym práškovým cukrom a vaječným bielkom, aby vzniklo hladké cesto.

2. Krok

Z hotového cesta formujeme malé guličky, ktoré pomocou špáradla namáčame v čokoládovej poleve. Potom ich ukladáme do papierových košíčkov.

3. Krok

Keď poleva na bonbónoch zaschne, môžeme ich ešte ozdobiť prúžkami horkej čokoládovej polevy pre lepší vizuálny efekt.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

28 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.